Start seizoen 2022-2023

 

Na een mooie zomer nu weer vol met energie het nieuwe seizoen starten. Adem in… Adem uit… onder begeleiding van Sébastien Klein. Kunnen we 1 1/2 minuut adem inhouden ? Wat doet ademhaling met je energielevel, stress, lijf en leden ?  Veel merkten we, wij werden in iedergeval een stuk rustiger …

Bedrijfsbezoek Hungry Heroes en Van Lier Catering

 

Deze keer was het de beurt aan ons lid Rijnie Trip, directeur en eigenaar van Van Lier Catering en Hungry Heroes om haar bedrijven te laten zien en te vertellen hoe zij in het ondernemen terecht is gekomen. Een erg interessante en lekkere bijeenkomst in Assen.

 

Bijeenkomst ‘Succesvol verkopen via Neuromarketing’

In Hoytel Ten Cate  kregen we  een lezing/workshop van Chantal van den Berg,

professioneel spreker, auteur en expert op het gebied van het brein.

 

Ik ben Chantal van den Berg en ik kwam er in 2007 achter dat het activeren van het onbewuste brein in allerlei situaties de bron is waarmee je gewenste antwoorden of resultaten krijgt.

De afgelopen 14 jaar heb ik alle inzichten uit de Neurowetenschappen, Neuromarketing, Gedragspsychologie, NLP, Communicatie en Leiderschap bij elkaar gebracht en de combinaties gevonden die zeer simpel en praktisch toe te passen zijn voor eenieder. Die inzichten deel ik sinds 2013 in lezingen, artikelen, video’s, masterclasses en op events.

 

 

 

Slotbijeenkomst Dames In Zaken

Traditiegtrouw hebben we elk jaar een slotbijeenkomst vlak voor de zomerperiode. Dit jaar een activiteit met eshoppers waar we  Drenthe onveilig mee maakten.

Na afloop een heerlijk etentje bij het Kooklokaal in Emmen.

 

 

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial