Laatste Nieuws...

 

De activiteiten van Dames in Zaken zijn divers… maar altijd informatief en gericht op elkaar.

Curling Cup

 

Om DIZ te promoten doen wij dit jaar mee met de Curling Cup competitie op de ijsbaan in het centrum van Emmen.

Wij spelen mee in poule C en hebben  vanzelfsprekend (dames)supporters nodig om ons aan te moedigen.

Wij rekenen dus op jullie!                                                                                        

Niet alleen omdat het motiverend is maar ook voor de gezelligheid 😊!

Ons schema;     

Voorronde 1 is op Woensdag 1 december (4 wedstrijden), start 19.30 uur

Voorronde 2 is op Woensdag 8 december (4 wedstrijden), start 19.30 uur

Na de 2 voorrondes plaatsen de nummers 1 en 2 van iedere poule zich rechtstreeks voor de finale. De nummers 3 t/m 8 van iedere poule plaatsen zich voor 1 van de 2 tussenrondes.                 De tussenrondes worden gespeeld op dinsdag 4 en woensdag 5 januari en de grote finale is op zaterdag 8 januari. Daar gaan we natuurlijk voor ……..

 

 

 

 

 

 

Startbijeenkomst seizoen 2021-2022

13 September het nieuwe seizoen gestart met een bijeenkomst in het mooie Rensentheater. Het kleinste theater van Nederland.

Borrel vooraf, weer even bijpraten en genieten van een optreden van Astrid Cattel, bekend van onder andere de TV  Kantine. 

 

Bijeenkomst Rens architecten

Maandag een bijeenkomst bij een  in aanbouw zijnde woning van Rens architecten. Sophie gaf ons een kijkje in haar bouwwereld waarbij haar missie is om zo eco mogelijk te bouwen. De bijeenkomst werd afgesloten met een etentje bij Fletcher by Zoo.

Bijeenkomst 1 maart 2021

Kim Jansen heeft op deze avond gesproken over diversiteit in generaties op de werkvloer. Vanwege de Coronamaatregelen werd deze bijeenkomst georganiseerd via Teams. Zij heeft ons informatie gegeven over de verschillende generaties die nu samen komen binnen organisaties. Het samenkomen kan voor wrijving zorgen. Maar juist door deze verschillen te herkennen, kan men ook gebruik maken van de voordelen die deze diversiteit met zich meebrengt.

Swim to Fight Cancer Emmen

Daniëlle Idema van Bij Daan Events organiseert dit jaar Swim to Fight Cancer Emmen. Een mooi initiatief. Op maandag 10 februari is er een informatiebijeenkomst bij Van der Valk.

WAT IS SWIM TO FIGHT CANCER
Onder de naam ‘Swim to Fight Cancer’ worden
er ieder jaar op verschillende plekken in
Nederland unieke recreatieve zwemtochten
georganiseerd. Deelnemers en teams laten
zich sponsoren en halen zoveel mogelijk geld
op voor Fight cancer, een stichting die fondsen
werft voor wetenschappelijk onderzoek en
preventie en om lokaal te besteden via KWF
Kankerbestrijding.

Zie www.swimtofightcancer.nl voor meer
informatie of neem contact op met
Daniëlle Idema van Bij Daan Events via
info@bijdaanevents.nl of
info@emmen.swimtofightcancer.nl

13 januari 2020

Proostend op het nieuwe jaar zijn wij deze avond gestart! Na het diner bij Van der Valk Emmen werden wij door John Boersma en Floortje van Aken meegenomen in de mogelijkheden die ‘Ik ben Drents ondernemer’ kan bieden. Onderwerpen als innovatie, vouchers, financiering en expertteams zijn aan bod geweest. Het was een zeer interactieve avond.

25 november 2019

Op deze avond werden wij welkom geheten door Mia Carey in het mooie Gees. Hier heeft zij haar eigen praktijk Mia Carey Fysiotherapie/Valpreventie & Coaching. Zij heeft haar visie over het geven van zorg met ons gedeeld en ze heeft verteld hoe haar bedrijf tot stand is gekomen. Door samen te werken met diverse instanties, wil zij de beste zorg bieden aan haar cliënten. De avond werd afgewisseld met een actieve workshop gegeven door Monique Swierts.

28 oktober 2019

Deze avond zijn wij gestart met een diner bij Van Der Valk Emmen. Nicole Elshof van Care For Women heeft ons vervolgens voorgelicht over de impact van hormonen. In elke levensfase van de vrouw krijgt zij te maken met de effecten van fluctuerende hormonen. Hoe dit tot stand komt en welke factoren invloed hierop hebben, zijn besproken. Ook heeft Nicole daarbij het onderwerp seksuologie behandeld.

15 september 2019

Tijdens onze eerste bijeenkomst van dit seizoen, bij restaurant Wollegras te Weiteveen, kwamen door middel van het vragenvuur openhartige gesprekken op gang en werden interessante discussies gevoerd. De oogst van de gezellige avond: Verbinding, respect en vertrouwen. De basis … om uiteindelijk alles uit het netwerk te halen. Een mooie start!

15 juni 2019

Op zaterdag 15 juni 2019 hebben wij het seizoen 2018-2019 afgesloten bij Joytime Outdoor Belevingspark Grolloo. Het weer was helaas minder stralend dan vorig jaar, maar dat weerhield de dames er niet van om mee te doen met alle aanwezige activiteiten. Deze actieve dag werd afgesloten met een hapje en een drankje.

Tot volgend jaar!

 

15 juni 2019 Seizoensafsluiting

De seizoensafsluiting organiseren wij dit jaar op zaterdag 15 juni bij Joytime Outdoor Belevingspark Grolloo. Wij zien jullie daar graag om 13:30 uur.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial