Nieuws

25 november 2019

Op deze avond werden wij welkom geheten door Mia Carey in het mooie Gees. Hier heeft zij haar eigen praktijk Mia Carey Fysiotherapie/Valpreventie & Coaching. Zij heeft haar visie over het geven van zorg met ons gedeeld en ze heeft verteld hoe haar bedrijf tot stand is gekomen. Door samen te werken met diverse instanties, wil zij de beste zorg bieden aan haar cliënten. De avond werd afgewisseld met een actieve workshop gegeven door Monique Swierts.

0 comments

28 oktober 2019

Deze avond zijn wij gestart met een diner bij Van Der Valk Emmen. Nicole Elshof van Care For Women heeft ons vervolgens voorgelicht over de impact van hormonen. In elke levensfase van de vrouw krijgt zij te maken met de effecten van fluctuerende hormonen. Hoe dit tot stand komt en welke factoren invloed hierop hebben, zijn besproken. Ook heeft Nicole daarbij het onderwerp seksuologie behandeld.

0 comments

15 september 2019

Tijdens onze eerste bijeenkomst van dit seizoen, bij restaurant Wollegras te Weiteveen, kwamen door middel van het vragenvuur openhartige gesprekken op gang en werden interessante discussies gevoerd. De oogst van de gezellige avond: Verbinding, respect en vertrouwen. De basis … om uiteindelijk alles uit het netwerk te halen. Een mooie start!

0 comments

15 juni 2019

Op zaterdag 15 juni 2019 hebben wij het seizoen 2018-2019 afgesloten bij Joytime Outdoor Belevingspark Grolloo. Het weer was helaas minder stralend dan vorig jaar, maar dat weerhield de dames er niet van om mee te doen met alle aanwezige activiteiten. Deze actieve dag werd afgesloten met een hapje en een drankje. Tot volgend jaar!  

0 comments

6 mei 2019

Maandag 6 mei 2019 hebben wij een leerzame bijeenkomst gehad over de makelaardij. We zijn de avond begonnen met een drankje en een amuse bij hotel Ten Cate, gevolgd door een heerlijke aspergemaaltijd. Vervolgens werd de avond geleid door onze eigen DIZ dame Karen Frieling. Zij heeft ons meegenomen in de makelaarswereld en hiernaast ook haar eigen ervaringen gedeeld. Bedankt, Karen!

0 comments

Dames in zaken
E-mail: info@damesinzaken.nl
Tel: 06 520 915 07

 

Privacystatement

Recent Posts
Dames In Zaken © 2018. Alle rechten voorbehouden.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial