Laatste Nieuws...

 

De activiteiten van Dames in Zaken zijn divers… maar altijd informatief en gericht op elkaar.

Neuromarketing door Chantal van den Berg

Vanavond een netwerkbijeenkomst gehad in Hotel Ten Cate. Na een diner werd de avond vervolgd door een ( interactieve ) presentatie doorDrs. Chantal van den Berg.

Zij sprak over de kracht van ons onderbewuste en hoe wij daarop in kunnen spelen bijvoorbeeld in de sales.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kerstbijeenkomst Dames in Zaken 2021

   

Kerstdiner Dames In Zaken

Verplaatst naar de middag hebben we genoten van een heerlijke brunch bij Gasterij Zuidbarge. 

Na de brunch kregen we de do’s en don’t voor wat betreft een zakelijke kledingstijl. Wie ben je en wat wil je uitstralen.

Na afloop kregen de dames een leuke kerstattentie mee.

Op naar een mooi 2022!

Startbijeenkomst seizoen 2021-2022

13 September het nieuwe seizoen gestart met een bijeenkomst in het mooie Rensentheater. Het kleinste theater van Nederland.

Borrel vooraf, weer even bijpraten en genieten van een optreden van Astrid Cattel, bekend van onder andere de TV  Kantine.

Bijeenkomst Rens architecten

Maandag een bijeenkomst bij een  in aanbouw zijnde woning van Rens architecten. Sophie gaf ons een kijkje in haar bouwwereld waarbij haar missie is om zo eco mogelijk te bouwen. De bijeenkomst werd afgesloten met een etentje bij Fletcher by Zoo.

Bijeenkomst 1 maart 2021

Kim Jansen heeft op deze avond gesproken over diversiteit in generaties op de werkvloer. Vanwege de Coronamaatregelen werd deze bijeenkomst georganiseerd via Teams. Zij heeft ons informatie gegeven over de verschillende generaties die nu samen komen binnen organisaties. Het samenkomen kan voor wrijving zorgen. Maar juist door deze verschillen te herkennen, kan men ook gebruik maken van de voordelen die deze diversiteit met zich meebrengt.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial